Indien de specifieke workshop of cursus die je zoekt niet op deze website vermeld staat, kan ik een bestaande workshop of cursus aanpassen, of een geheel nieuwe opzet ontwikkelen. Deze dienst is dan volledig aangepast aan jouw wensen en de doelgroep. Hieronder staan enkele voorbeelden, maar alles is mogelijk, dus informeer naar de mogelijkheden.

 

Hebben jullie een dove of slechthorende vriendin, familielid of buurman? Ik kan een basiscursus gebarentaal maken die volledig is afgestemd op jullie eigen beleefwereld. Het lexicon pas ik dan aan aan jullie leefomgeving, hobby's en andere gespreksonderwerpen.

 

Hebben jullie als professionals (medisch personeel, gemeentelokettist, baliemedewerker) te maken met dove klanten die jullie natuurlijk goed willen helpen? Ik kan een workshop of cursus ontwikkelen waardoor je meer inzicht krijgt in de omgang met deze doelgroep en waarin je een aantal basisgebaren leert. Het lexicon pas ik dan aan aan de specifieke branche waarin jullie werkzaam zijn.

 

Zijn jullie als studie-, studenten- of sportvereniging op zoek naar een leuke activiteit voor jullie leden? Het lexicon in een gebarenworkshop kan ik zo invullen dat deze aansluit bij jullie studierichting, sport of een ander gewenst thema.

 

Ben je op zoek naar een originele invulling van een vrijgezellenfeest? Een gebarenworkshop in het thema 'liefde', 'huwelijk' of een ander onderwerp naar keuze, kan ik voor jullie ontwikkelen.

 

Vraag direct een offerte aan!