Workshops & Cursussen

Alle workshops en cursussen die ik aanbied, zijn gebaseerd op een basisworkshop die ik heb ontwikkeld in samenwerking met doven en slechthorenden. In alle workshops en cursussen wordt aandacht besteed aan de omgang met deze doelgroep en zijn elementen uit de Dovencultuur verwerkt. De workshops worden allemaal gegeven in Nederlandse Gebarentaal (NGT), Nederlands ondersteund met gebaren (NmG), of een combinatie van beide, afhankelijk van het type workshop of cursus.

Hieronder vind je een overzicht van de workshops en cursussen die je kunt aanvragen. Staat hetgeen je zoekt hier niet tussen? Dan kan ik ook een workshop of cursus op maat maken, volledig afgestemd op jouw specifieke wensen.

Vraag direct een offerte aan!

Vermeld hierin in ieder geval welke workshop of cursus je wilt aanvragen en de locatie waar je wilt dat de workshop/cursus plaatsvindt.

Voor niet commerciële organisaties, zoals scholen en overheidsinstellingen, hanteer ik een gereduceerd tarief; zij ontvangen 22% korting. Studie-/studenten- en sportverenigingen en particulieren ontvangen zelfs 44% korting ten opzichte van het reguliere tarief.

Workshop 'Introductie Gebarentaal & Dovencultuur'
Workshop 'Flirten in gebarentaal'
Workshop 'Omgang met dove en slechthorende burgers' voor politie
Workshop 'Bestellingen in gebarentaal' voor horecapersoneel
Workshop/gastles gebarentaal 'Dieren' voor basisscholieren vanaf groep 3
Gastlessenpakket 'Doofheid & gebarentaal' voor middelbare scholieren
Cursus 'Breaking the Silence' voor geneeskundestudenten (via IFMSA)
Cursus 'Gebaren op de werkvloer' voor collega's van doven/slechthorenden
Workshop of cursus op maat